Avaluació

I com sé jo si vaig pel bon camí?

Per tal de poder fer un bon seguiment sobre el procés i el producte d'aprenentatge d'aquest blocquest, us facilitem una rúbrica d'avaluació. Es tracta d'una graella on s'especifiquen alguns elements a tenir en compte per a avaluar-se, amb diferent nivells de valoració.


Com hauràs vist, a la part més superior de cada columna hi ha marcada una puntuació: 4 punts, 3 punts, 2 punts i 1 punt. Es tracta d'anar seleccionant aquella casella en la que consideres que et situes i anar comptabilitzant els punts corresponents de la columna en la que està. Vols saber a què equival la teva puntuació? Endavant, mira!
Entre 43 i 56= Aquest curs el podries donar tu! Estàs fet/a una màquina. El teu blocquest compleix tots els requisits per a ser una eina útil i atractiva. Ara bé, tot és SEMPRE susceptible de millora, segueix treballant i ofereix als teus estudiants el millor blocquest de la xarxa ;-)
 


Entre 29 i 42= Ho estàs fent molt bé. Tot indica que amb una mica més d'esforç i creativitat aconseguiràs una molt bona eina. Fixa't bé en aquells ítems que tens més fluixos i millora'ls. Ja quasi ho tens!Entre 15 i 28= Mmmm, segur que has estat atent/a? Vinga que al dossier tens informació i ajuda com per a fer un blocquest de primera. Ara que ja estaràs de vacances aprofita uns quants dies per a aprofundir i seguir-hi treballant. Només et cal una empenteta :-)
 


14= No m'ho crec! Si has vingut a classe segur que tens, al menys, una puntuació de 20. No t'estaràs valorant molt a la baixa? Si de veritat has tingut aquesta puntuació, aprofita el que queda de curs per a consultar-nos tots els dubtes, per mirar el dossier i els enllaços que proposem. Vinga, tot és posar-s'hi!


Imatges extretes de l'usuari Everaldo Coelho a http://www.iconfinder.com/search/?q=smiley